top of page

KINDERFEESTJES

Voor wie?

 

Eigenlijk voor iedereen! Vanaf 6 jaar tot 80 jaar. Je hoeft niet op paardrijles te zitten. En ook je vriendjes en vriendinnetjes hoeven geen ervaring te hebben.

 

Speurtocht

 

Door de stal speuren en zo van alles te weten komen; een leuke aanvulling op het feestje. Ook krijgt iedere speurneus een beloning. Deze speurtocht is als extra optie bij te boeken. Graag ook vooraf reserveren.

Hoeraaa.......er is er een jarig!

 

En wat is er leuker dan een partijtje op stal met je vrienden en vriendinnen en de paarden en pony's.

 

Eerst gaan we na binnenkomst lekker een glaasje drinken en eventueel gebak eten en de cadeautjes uitpakken. Hierna krijgen jullie een rondleiding en kunnen jullie de paarden aaien die deelnemen aan het feestje.

 

Hierna mogen jullie kiezen uit een buitenrit in een mooie paardenkar of een half uur rijden op een pony!

 

Hierna staat de tafel gedekt met leuke kleurplaten en kan je je tegoed doen aan een bordje patat  met een frikandel of kroket. Natuurlijk is er volop limonade voor iedereen. We gaan de geitjes knuffelen en de geitjes en kippen voeren en we gaan eieren zoeken. Aan het eind van het feest ligt er voor iedereen nog een leuke attentie klaar!

 

* Foto's van het feestje worden op verzoek gemaakt en later doorgestuurd

 

 

Nog extra wensen?

 

Heb je nog extra wensen of ideeën. In overleg is heel veel mogelijk. Dus laat gerust horen! Je kunt bijvoorbeeld ook taart komen eten en dan de cadeautjes uitpakken; heerlijk thuis geen rommel!

 

Wat kost het?

 

De kosten bedragen € 17,50 p.p. met een minimum aantal van zes personen. Even op een rijtje: onbeperkt limonade een half uur les voor iedereen, een cap te leen, leuke kleurplaten, patat, frikandel of kroket en ook natuurlijk een leuke attentie ! Totaal duurt dit feestje 2,5 uur.

 

De leuke speurtocht kost € 2,50 per kind.

 

Reserveren

 

Paardrijschool Balou | Heemstederweg 5 | 1902 RP Castricum| e. paardrijschoolbalou@gmail.com | t. +31 (0)627218733 | Designed by Simone | © 2014 Copyright Paardrijschoolbalou

 

bottom of page