top of page

PONYKAMP

 

 

Door paardrijschool Balou wordt jaarlijks voor de kinderen een ponykamp georganiseerd op het terrein van stal Kuijs!! Het ponykamp is voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar. Het ponykamp is all-in, incl. slapen, eten, drinken en tussendoortjes.

 

Tijdens een volledig verzorgd dag- en avondprogramma vol met leuke activiteiten, beleef je samen met nieuwe vrienden en vriendinnen een week om nooit te vergeten.

 

Natuurlijk krijg je ook een verzorgpony tijdens je ponykamp!

Impressie van ponykamp 2014
Wat kun je verwachten?

 

Wij verwelkomen de kinderen en hun ouders op maandag, rond 13.30 uur in de kantine, waar wij gezamenlijk een kopje koffie / limonade drinken. Vervolgens kunnen dan de ouders afscheid nemen van hun kind en gaan wij gezamenlijk met de kinderen de tenten en slaapplaatsen in orde maken en gaat het ponykamp van start!!

 

Er wordt elkedag gereden en daarnaast worden er allerlei spelletjes gedaan met en zonder pony. Wij gaan duinritten maken, jullie krijgen springles en een echte wedstrijd, we gaan een ontzettend leuke pony- estafette doen, voltigeles, longeerles, etc. Het wordt een leuke, gezellige en leerzame midweek.

 

Als het weer mee zit, gaan we ook zeker een dag naar het strand / zwembad, dus neem zwemspullen mee!

 

De kinderen die nog niet een midweek zonder papa of mama kunnen, kunnen eventueel ook thuis slapen. Zij worden dan de volgende ochtend rond 9.00 uur weer verwacht.

 

Op vrijdag sluiten wij af na het eten, zo rond 18.00 uur, waarna u uw kind weer mee naar huis kunt nemen.

 

Wanneer is het ponykamp?

Midweek ; (week 1)  24 juli t/m 28 juli 2023/

                 (week 2) 28 augustus t/m  1 september 2023.

                                                                 

 Prijs 350,-- euro all-in.

Zin in een midweek ponykamp?

Geef je dan snel op via deze link!

Paardrijschool Balou | Heemstederweg 5 | 1902 RP Castricum| e. paardrijschoolbalou@gmail.com | t. +31 (0)627218733 | Designed by Simone | © 2014 Copyright Paardrijschoolbalou

 

bottom of page